Armando’s Vineyard: Spaanse wijnen en Cava’s

De Spaanse zon in uw glas? Armando’s Vineyard beschikt over een eigenzinnig assortiment van nauwkeurig geselecteerde kwaliteitswijnen geschikt voor relatiegeschenken, promotiegifts, gastenonthaal en gastronomie

Wij hechten veel belang aan objectieve kwaliteit, lage sulfietwaarden en authenticiteit, als resultaat van natuurlijke landbouw- en wijnmaakmethodes, toewijding en vakmanschap. Daarbij kiezen we voor wijndomeinen (of bodega's) met een familiale structuur, die hun eigen druiven telen op en rond het domein en er wijn van maken. Met respect voor traditie, milieu en de menselijke maat.

Een fijne ontdekkingsreis door wijnland Spanje!

Cat'rina Vandersteegen

Cat'rina Vandersteegen

 

 
 

 

Laatste nieuws

Wat is of wat weet u over sherry?

We zijn bijzonder fier op de authentieke sherry-lijn van Alvaro Domecq, die we in België exclusief mogen vertegenwoordigen. U vindt onze sherry's hier in de webshop.

Sherry wordt gemaakt van in de zon doorgerijpte druiven in Zuid-Spanje. De naam komt van ingeweken Engelsen die Jerez - de streek van herkomst - verbasterden tot Sherry. Het is een populair drankje in de flamenco, de zigeunercultuur van Andalusië.

Maar over Sherry valt nog veel meer te weten ...

Lees verder
4 augustus 2017 Ander nieuws

Bestel 24/7 in de webshop

Ga rustig op reis door wijnland Spanje vanuit uw luie zetel. In onze webtienda vindt u alle informatie over onze wijnen en cava's terug. En u kunt meteen online bestellen. Om het u gemakkelijk te maken, hebben we ons assortiment onderverdeeld in enkele groepen: Bubbels, Rode wijn, Witte wijn, Olie & Azijn en Rosado. U kunt ook altijd persoonlijk contact met ons opnemen.

De webshop van Armando's Vineyard is drager van het UNIZO E-Commerce Label.