NIEUW Carlota Suria Reserva Brut Nature BIO

NIEUW Carlota Suria Reserva Brut Nature BIO

NIEUW Carlota Suria Reserva Brut Nature BIO
Type: Cava
Druifsoort: Macabeo
Oorsprongbenaming: DO Cava/Valencia
Domein: Pago de Tharsys, Requena, Valencia
Inhoud: Fles (75 cl)
Minimum aantal: 6
Prijs (excl.BTW): € 10,70
Prijs (incl.BTW): 12,95

Omschrijving:

"Deze Cava is opgedragen aan de vrouw die me de inspiratie en de geestdrift gaf om het belangrijkste project van mijn leven op de sporen te zetten. Een project dat wijn en liefde combineert. Het weerspiegelt perfect de persoonlijkheid van de vrouw van wie het zijn naam ontleent. Een natuurlijke, eerlijke cava: bruisend, jeugdig en fris maar tegelijkertijd ernstig en vastbesloten. Dompel u onder in de bubbels en geniet van deze prachtige fles." (Vicente Garcia)

Genoemd naar Vicentes vrouw, Ana Carlota Suria, bestaat deze Cava uit 100% biologische Macabeo druiven, geselecteerd uit 20 jaar oude stokken die groeien op 600 m hoogte. Na minstens 16 maanden rijping in de kelder, worden de flessen met de hand “onthoofd” en afgewerkt met de bronwijn zonder toevoeging van suikers. Brut Nature-cava's rijpen enkele maanden langer dan de Brut-versies. De Carlota Suria reserva's vormen de kwintessens van de liefde voor het land, de wijn en het leven.

Bleek gele kleur met licht gouden reflecties. Fijne, aanhoudende bubbel. Frisse neus met bloemige basis en delicaat fruit van de Middellandse Zee. Het zachte citrusfruit met fijne gistbries als uit een banketbakkerij maakt elke slok van deze cava genoeglijk. De elegante finish bekroont deze smakelijke degustatie.